Nya styrelsemedlemmar i Musikförläggarna

Musikförläggarnas ordinarie föreningsstämma den 17 april valdes Kerstin Mangert Sturk och Eva Karman Reinhold in i styrelsen.

Kerstin Mangert Sturk arbetar som fristående konsult med inriktning på utveckling – från strategisk nivå till handgripligt förändringsarbete. Hon har tidigare erfarenhet från Stim där hon jobbat med upphovsrättsförvaltning i ledande befattningar inom strategisk affärsutveckling och ekonomi samt projekt inom IT och omorganisering, både nationellt och internationellt.

Eva Karman Reinhold har gått musiklinjen på Södra Latin och är utbildad producent. Hon har tidigare jobbat på Stim, Gazell och varit förlagschef på MNW. År 2004 startade hon förlaget Smilodon Songs. Parallellt har hon studerat juridik och svenska samt jobbat ett par år med musik-/nöjesjuridik på en advokatbyrå. Idag är hon åter egenföretagare samtidigt som hon gör klart sin juristexamen.

Vi önskar varmt välkommen till båda och ser fram emot verksamhetsåret 2013. Samtidigt tackar vi Stefan Gullberg och Conny Danepalm för ett väl utfört styrelsearbete.

Scroll to Top