Nya band till Roskilde Road Trip

Roskilde Road Trip äger rum den 13-20 april på Inkonst i Malmö och den 6-13 april på Röda Sten i Göteborg. En av de viktigaste aspekterna för Roskilde Road Trip är fokuset på ny musik. Nu är det dags att släppa några band!

Lorentz & Sakarias och Carli kommer starta Roskilde Road Trip i Göteborg den 6 april, följt med fem andra band som spelar den 10 och 13 april. Friendly Beastly Coyote och Summer Heart kommer att spela på Roskilde Road Trip I Malmö den 18 april. Broke och Mother Lewinsky spelar den 20 april. OBS! Det kommer att släppas flera band till Malmö!

LIVEMUSIK:

GÖTEBORG, RÖDA STEN:

6 april – Lorentz & Sakarias, Carli
10 april – Friendly Beastly Coyote, Summer Heart
13 april – Vanligt Folk, The Woken Trees, Lower

MALMÖ, INKONST:

13 april – (TBA)
18 april – Friendly Coyote, Summer Heart
20 april – Broke, Mother Lewinsky

ROSKILDE ROAD TRIP:
Roskilde Road Trip har sina rötter från Roskilde Festival, norra Europas mest unika musik, kultur och konstevent. Roskilde Road Trip tar festivalen ut på vägarna, och den kommer till en stad nära dig.

Roskilde Festival handlar om att involvera publiken, detta är också ändamålet för Roskilde Road Trip: vi bjuder in alla till att deltaga genom att ta del i event som till exempel, gemensamma måltider, debatter och happenings. Träffa och nätverka med andra lokala och kreativa personligheter. Lämna din personliga stämpel genom att ta del i workshopsen och skapa innehållet. Utveckla nya ideer för festivalen och möt folket bakom Roskilde Festival.

STORT BANDSLÄPP:
OBS! För er musikälskande där ute, 18 april släpper Roskilde Festival sin line-up till årets festival på Road Trip Malmö, Oslo och Hamburg. Detta kommer att presenteras av en person från Roskildes bokningsgrupp. Du är såklart välkommen hit!

Scroll to Top