Ny video från Mange Makers ute nu

mange-makers-drick-den

Mange Makers släpper nya singeln Drick den imorgon den 11 maj. Idag hade videon premiär. Nu kan du se den här! Videorna till deras dubbel-platina sålda singlar Fest hos Mange och Mange bjuder är nu uppe i otroliga 10 miljoner views på YouTube och har genererat flertalet fan-gjorda spin- offer.

Mange Makers var en av förra sommarens stora snackisar – låten och videon till deras första singel Fest hos Mange slog ned som en bomb på ett intet ont anande Sommarsverige. Videon spred sig som en löpeld över nätet och singeln huserade på tio i topp på såväl Spotify som singellistan. Under hösten 2011 motbevisade bandet alla tvivlare som avfärdat bandet som ett one-hit-wonder med andra singeln Mange Bjuder som även den blev en enorm succé. Fest hos Mange och Mange bjuder har hittills sålt dubbel-platina i Sverige och platina i Norge. Videorna till låtarna är nu uppe i otroliga 10 miljoner views på YouTube och har genererat flertalet fan-gjorda spin-offer (exempelvis Mange Bjuder – Lego version).

Det har varit en hektisk vår för Mange Makers – bandet har gjort ca 50 spelningar runt om i hela norden samtidigt som de avslutar sista terminen i gymnasiet. Framförallt har de färdigställt en ny singel. Den självklara sommarhiten – Drick Den.

Videon till Drick den hade premiär på Vakna med the Voice i Kanal 5 i morse. Nu kan du se den på YouTube. Singeln släpps på Spotify och Itunes imorgon.

Rulla till toppen