Ny video från Corroded

corroded-2010

Nyss hemkomna från Frankrike släpper CORRODED videon till ”Age Of Rage”. Som tidigare rapporterats har Electronic Arts, och CORRODED gjort gemensam sak och producerat soundtracket ”Age Of Rage” till det nya FPS-onlinespelet BattlefieldPlay4Free.

Låten släpptes 31/3 digitalt över hela världen. Låten, som är producerad av Patrik Frisk, kommer att inkluderas i den internationella releasen av albumet ”Exit To Transfer” som släpps senare i sommar. Albumet kommer även att re-releasas i Sverige med BattlefieldPlay4Free-låten ”Age Of Rage” som bonusspår.

CORRODED blev kända för svenska folket när Tv4 handplockade deras debutsingel ”Time and again” till reklamfilmen för Expedition Robinson. CORRODED gick direkt in på 6:e plats på den svenska albumlistan när deras andra album ”Exit To Transfer” släpptes i höstas. Även denna gång jobbade CORRODED med stjärnproducenten Patrik Frisk (Takida-Plan Three e.t.c). CORRODED har turnerat flitigt de senaste åren och har hunnit med de flesta viktiga rockklubbarna och festivalerna redan. I höstas ledde detta till en förbandsturné med AVENGED SEVENFOLD på deras Nordendatum.

Rulla till toppen