Ny video från Caviare Days

Foto: Ruth Anna Eriksson

Allt började med att Ebbot hade hört Caviare Days via en vän och fastnade för soundet och systrarna tillika frontsångerskorna Maja och Lina Westin. Ebbot bokade in bandet till sin ”hemmafestival” på Särö, samt en del klubbställen runt västkusten, för att hjälpa bandet att få komma ut och spela.

”Det var inte meningen att han skulle spela med oss, men ändå gick han upp på scen just på den låten och sjöng med. Han har alltid varit extra förtjust i den låten.” säger Lina Westin och refererar till ”When The Light Is Breaking”.

Efter spelningarna på Särö följde Ebbot med till Varberg, där bandet skulle spela ytterligare ett gigg. De bodde tillsammans i en stor lada, tog kvällsdopp och pratade om livet. Det var första gången de spelade på hans klubb i Blomstermåla, Särö och träffade även bröderna Lundberg, så det var väldigt familjärt och de välkomnade oss med en varm famn.

”Det var inte meningen att det skulle bli en video av det som en av våra vänner råkade filma genom en mobilkamera den dagen i Varberg. Men den dagen befäste nog den fina relationen vi har med Ebbot idag och framförallt så tror vi att When The Light Is Breaking manifesterades. Det var en perfekt sommartid, alla var lyckliga och levde i nuet. Precis som nu.” avslutar Lina.

Videon är inspelad 2011, i Varberg med en mobilkamera.

Scroll to Top