Ny video från Bräkne-Hoby

I onsdag släppte Goldenbest Records den andra singeln ”Låt Mig Aldrig Bli En Sån Som Du” från Bräkne-Hoby. Bräkne-Hoby är den gamla frontmannen i Billie The Vision & The Dancers soloprojekt på svenska. Projektet föddes när Lars, som han heter, skrev singeln till Maskinens dunder-hit ”Liv och Död”. Frej Larsson peppade honom att börja skriva mer, vilket han sedan gjorde.

I december förra årets släpptes första singeln ”Du Tände Mig” som direkt klättrade upp till plats fem på iTunes.

Först dök refrängen upp i huvudet ”låt mig aldrig bli en sån som du”. Den flöt på så bra men samtidigt bävande jag för vad resten av texten skulle behöva handla om – dvs tärande människor. Inget roligt att deala med. Så jag försökte hitta anledningar att inte skriva färdigt låten. Jag städade bakom spisen och rengjorde min bärnstenssamling bland annat. True story. Men låten lämnade mig inte i fred. Så jag skrev en vers om tärande offentliga människor, och en vers om personer i min direkta omgivning. Då var jag helt slut. Då, som ett brev på posten, kom plötsligt sista refrängraden till mig ”låt mig bli lite likadan som du”. Jag hoppade av glädje och sista refrängen och versen handlar om hopp och om människor som jag på ett eller annat sätt älskar (faktiskt ännu mer i videon än i själva texten. Men jag hade videon i huvudet under tiden jag skrev låten). Jag älskar kontraster i låtar och jag är väldigt nöjd med hur låten blev på grund av sista refrängen, säger Lars om låten.

Nu kan vi äntligen presentera videon till ”Låt Mig Aldrig Bli En Sån Som Du”. – En video till alla oss som gärna står framför en spegel, naken i en källare och sjunger i ett hopprep, berättar Lars.

Rulla till toppen