Ny video från Anna Ternheim

anna-ternheim-2

Dubbla grammisvinnaren Anna Ternheim har spelat in en ny video till låten ”No, I Don’t Remember” tillsammans med regissören Christian Haag. Anna säger följande om låten och inspelningen:

Jag skrev “No, I don´t remember” förra hösten när jag var på turné i Tyskland. Jag kommer ihåg att jag satt på ett litet hotellrum med rosa heltäckningsmatta och röda sammetsgardiner. Jag var ledig och det var en fin dag så man kunde ha fönstret öppet. Jag ställde upp mitt piano precis bredvid fönstret, tog fram dator, pennor, papper, hörlurar och började spela. Hela dagen gick och jag hann inte se något av staden, jag kommer inte ens ihåg vart jag var någonstans. Jag hade precis börjat jobba med låtarna till ”Leaving on a mayday” och det här var en bland de första som skrevs.

Ett år senare när skivan var klar spelade jag in den här avskalade versionen med Leo och Nils från mitt band, filmregissör Christian Haag är med och dokumenterar hela inspelningen. Jag tycker den här tagningen har fin nerv och vill ge dig första chansen att titta på inspelningen.

Videon kan du se på Anna Ternheims hemsida:
www.annaternheim.com

Rulla till toppen