Ny video från Ace Wilder

”Jag tror på 5:2 metoden, 5 dagar jobb, 2 dagar fest….Bitches Like Fridays!
BLF är min hyllning till veckans höjdpunkt, Fredagarna, så här borde de vara och så här kanske de är när Bitches själva får bestämma!”

Ace Wilder

En brokig uppväxt i olika världsdelar, varav en lång tid i Miami, för att numera leva och verka i Stockholm, har format låtskrivaren och artisten Ace Wilder.

Alice Gernandt, som är hennes riktiga namn, var under flera år professionell låtskrivare och har bland annat levererat tre topp 10-hits i Tyskland. Hon har även sjungit och dansat bakom flera internationella artister och turnerat världen över.

För ett år sedan tog hon beslutet att skapa sin egen artistkarriär och blev direkt kontrakterad av Warner Music i Skandinavien och EMI Records för Europa. ”Bitches Like Fridays” är hennes andra singel som släpps i Sverige. Föregångaren ”Do It” har flitigt använts i en mängd olika reklamfilmer och tv-program i USA och redan innan sin release har ”Bitches Like Fridays” blivit en favorit bland amerikanska music supervisors.

Ett flertal namkunniga DJ’s kommer inom kort att leverera remixer på ”Bitches Like Fridays” och under hösten kommer Ace att släppa en EP med flera hits samt åka ut på turné.

Get ready for a Wilder time to come….

Scroll to Top