Ny succévideo från DiscoCrew

discocrew

Man kan säga mycket om det här glada gänget från Uppsala men en sak står säker, att det här är ett band med fyra starka eldsjälar som inte är rädda för att bjuda på sig själva. Deras personligheter lyser igenom på alla sätt i deras låtar, videor och uppträdanden och det kan inte hjälpas att man får lite ”discofeber” när man ramlar över ett gäng som det här. DiscoCrew kallas ofta för Sveriges svar på ”Aqua”.

Till låten lanseras även en video med ovanlig hög budget för att vara svensk musikvideo, en färgstark campingsemesterhistoria med sedvanliga inslag från den svenska semestersommaren.

DiscoCrew: Husvagn – ”Är vi framme snart”

Semestermusikvideofilmen spelades in under 3 dagar och innehåller bland annat en 4,5 meter hög husvagn på 2 våningar med terass och en buss med rekvisita. Över 100 statister och riktiga skådespelare användes. I filmen medverkar även bland andra Svante Grundberg – känd från filmer som Sällskapsresan och nu snart aktuell i nya Göta Kanal 3 ”Kanalkungens hemlighet”.

20 maj hade videon premiär på YouTube och fick redan första dagen över 10.000 tittare vilket gjorde videon till det mest sedda
klippet på Yotube i Sverige den dagen! Detta kan enbart jämföras med Promoes ”Svennebanan” som fick 10.000 tittare på en vecka. Nu är videon redan uppe i över 38 000 visningar – fantastiskt!

1 reaktion på ”Ny succévideo från DiscoCrew”

Kommentarer är stängda.

Scroll to Top