Ny singel och video från Stor

Redline Recordings fortsätter sin kampanj ”Röd November” – fyra singlar från fyra artister på fyra veckor. Efter förra veckans singel ”Krigarsjäl” med Carlito är det nu dags för Stor att åter äntra rampljuset.

Stor är Ayla-tungviktaren som vann ”Årets Hiphop” 2010 vid P3 Guld då han dök upp mer eller mindre från ingenstans, slog knockout på den svenska kritiker-kåren med sitt mixtape ”Nya Skolans Ledare” och imponerade på hela scenen med ett knivskarpt flow och en känsla som får en att vilja ta till det uttjatade uttrycket ”swag”. Sedan dess har hiphop-Sverige väntat otåligt på hans debut ”Shere Khan” som nu äntligen närmar sig.

Första smakprovet från ”Shere Khan” är singeln ”Rom & Kush” – en Masse-producerad bomb om och för klubben som utan tvekan kommer att kommer att gå varm i höst. Förutom att Stor själv överträffar de högt ställda förväntningarna så introducerar han även rapparen Linda Pira – en tjej som garanterat kommer att höja många ögonbryn med sin tajta och kaxiga vers.

Videon till ”Rom & Kush” är regisserad av Måns Nyman som även ligger bakom Rebecca & Fionas ”Jane Doe” och Grillat & Grändys ”Tung Baba”. Se den här:

Scroll to Top