Ny singel med Jennifer Brown släpptes idag

jennifer-brown-mr-running-man

Idag släpptes den nya singeln ”Mr. Running Man” med göteborgssångerskan Jennifer Brown. Jennifer är född i stadsdelen Hjällbo och slog igenom 1998 med hitlåten ”Tuesday Afternoon”. Hon deltog i årets upplaga av Melodifestivalen i deltävlingen i Skellefteå men tog sig inte vidare till finalen.

”Jag har nog aldrig varit så arg som jag var när jag skrev den här texten. Det är så banalt frigörande att få sjunga I Wanna Hit You With a Hammer.”

”Låten handlar om karma, om hur man inte kan undgå konsekvenserna av sina handlingar”.

Det finns artister som måste synas i media varje vecka för att inte bli bortglömda – eller utbytta mot nya förmågor. Sedan finns det artister av den oersättliga sorten. Artister som det bara finns en av. Artister som Jennifer Brown.

Sex år har gått sedan förra albumet, Home (2003), men Jennifer har inte legat på latsidan i sin personliga och artistiska utveckling. Hon har rest, spelat in film (Förortsungar 2006)) och blivit mamma. Allt detta och inte minst det sistnämnda avspeglar sig på alla plan och har givit inspiration till det nya albumet som kommer till hösten och som bär arbetsnamnet Bloom.

www.myspace.com/jenniferbrownsweden

Scroll to Top