Ny singel från Swedish House Mafia

I somras bjöd Swedish House Mafia på en sensationell konsert i Storbritannien på Milton Keynes Bowl. Där uppträde trion för första gången med den nya singeln ”Don’t You Worry Child” med John Martin inför 65,000 skrikande fans och idag släpps äntligen den efterlängtade låten.

Swedish House Mafia (Axwell, Steve Angello och Sebastian Ingrosso) uppträder i Sverige på Friends Arenan i Stockholm i november med tre helt utsålda konserter för totalt 115,000 människor. Detta blir den sista chansen att få se trion spela tillsammans.

Swedish House Mafia exploderade för ett par år sedan med multiplatina-hits som ”One” och ”Miami 2 Ibiza” med Tinie Tempah. Båda låtarna fanns med på samlingsalbumet ”Until One” som fortfarande ligger högt upp på iTunes-listorna sedan releasen för två år sedan. Albumet efterföljdes av ”Save The World” som hamnade på singellistans topp 10 i England förra sommaren och blev en stor hit världen runt. I slutet av 2011 spelade trion inför 20,000 människor i New York på Madison Square Garden, där biljetterna sålde slut på knappt tio minuter. Vid årsskiftet släpptes ”Antidote” och följdes upp av ”Greyhound” som premiärspelades på Masquerade Motel i Miami.

”Don’t You Worry Child (Featuring John Martin)” har alla förutsättningar att bli deras största hit någonsin, om två månader återvänder världsstjärnorna hem för tre spektakulära avslutningskonserter i Stockholm på Friends Arenan.

Rulla till toppen