Ny singel från Soundtrack Of Our Lives

the-soundtrack-of-our-lives

Efter en hektisk USA turné som inkluderade utsålda spelningar i San Diego, Washington och San Francisco, en fantastisk show på El Rey i Los Angeles med gästspel från ”MC5’s” Wayne Kramer och TV/Radio-program i New York, LA och Chicago, är bandet redo att tillkännage släppet av deras nya digitala EP ”The Immaculate Convergence”.

Den nya EP:n från The Soundtrack Of Our Lives kan ses som en förlängning av deras senaste dubbel CD ”Communion”.

Skivan inleds med en ny singelversion av ”The Passover”. Den följs upp av tre helt nya låtar: ”Take Me Back”, ”Snuff Parade” och ”From This Moment”.

Från och med nu kommer TSOOL fortsätta att spotta ut nya låtar digitalt under 2010-2011 samt leverera sina magiska livespelningar.

TSOOL har förutom att hyllats av kritiker över hela världen – belönats med flera utmärkelser under sin långa karriär, såsom svenska Grammisar i kategorierna ”Bästa nykomling”, ”Årets Artist” och förra året även ”Årets Band ”. De har släppt totalt sex studioalbum (två av dem dubbelalbum) och fick sitt stora internationella genombrott med albumet ”Behind the Music”, vilket belönades med en amerikansk Grammis för ”Bästa alternativa rock album” under 2002 tillsammans med Coldplay och Radiohead.

TSOOL är ett mycket framgångsrikt band i USA, Europa och Asien. De har gjort ett antal TV-program som ”Late show with David Letterman”, ”The Tonight Show med Jay Leno”, ”Carson Daily”, Jules Holland” och ”Conan O’Brien”mfl

De har öppnat för U2 och Rolling Stones och turnerat med Robert Plant, Oasis, och många andra. Deras musik har även medverkat i filmer och tv-spel som ”In Good Company”, ”Wrestlemania” och i årets version av ”MLB 10 Baseball”.

Webbsida: www.tsool.net

Scroll to Top