Ny singel från Sherlock Brothers

Efter framgångar med singlar som ”Stay” och ”Rollin’” från debutplattan ”Black Cat Tango” följt av en resa runt bland Sveriges alla hak, rockklubbar festivaler belönades Enköpings-bandet Sherlock Brothers med det prestigefyllda priset för årets svenska genombrott 2011 vid Bandit Rock Awards. Nu är det äntligen dags för en ny skiva som kommer att bära namnet ”Monkey Made Nation”

Den första singeln ”Beautiful” från ”Monkey Made Nation” handlar i korthet om att födas, leva och dö med allt vad det innebär. Det är den kortaste låten som Sherlock Brothers skrivit men samtidigt visar den upp allt som behövs, både musikmässigt och textmässigt utan kompromisser.

Den nyskrivna musiken gav inspiration till att öppna upp en ny dimension i textförfattandet där det personliga blir allmänt och det allmänna blir personligt när det blandas runt i Sherlock-grytan. Med glädje, förhoppning och en stor portion stolthet är Sherlock Brothers nu redo att dela med sig av sitt nya alster till världen. Även denna gång har den mångdubbelt platina- och guldskivebelönade producenten Patrik Frisk suttit bakom mixerbordet.

Scroll to Top