Ny singel från Nordman

hakan-hemlin

Nu är den här, “När Stockholm somnar in”, den första singeln från Håkan Hemlins kommande album. “När Stockholm somnar in” berör problematik som hemlöshet, ensamhet och utanförskap, ämnen som Hemlin är bekant med och brinner för.

Håkan har beslutat att överskottet från nya singeln skall tillfalla Stadsmissionen och deras arbete med just hemlöshet. – “Jag vet hur tufft det kan vara när man hamnar snett i livet. Men med rätt hjälp och stöd kan man resa sig och komma tillbaka från det mesta, det vet jag av egen erfarenhet. Om jag kan hjälpa andra genom min musik så är det självklart för mig att göra det”, säger Hemlin.

“2.982 personer lever i hemlöshet bara i Stockholm. Vi vet att vi kan bidra till att människor får kraft att förändra sin livssituation, men många av våra verksamheter är helt beroende av gåvor och insamlingssamarbeten som det här. Därför uppskattar vi verkligen Håkans engagemang och hoppas att försäljningen av låten går bra”, säger Yvonne Borg, kommunikation- och insamlingschef på Stockholms Stadsmission.

Håkan Hemlin, för de allra flesta känd som sångare i Nordman, har under hösten 2011 skrivit avtal med Held Management och skivbolaget EMI Music.

“Jag har tagit ett nytt stort steg i min karriär. Jag satsar hårdare och mer fokuserat än någonsin tidigare, och jag omger mig med människor som ser min fulla potential, som tror på mig och som vill utveckla mitt artisteri på samma sätt som jag vill”, säger Håkan.

Det kommande albumet spelas in under vintern och planeras att släppas under våren 2012. Singeln “När Stockholm somnar in” finns tillgänglig nu från bl.a.Spotify, iTunes och WiMP.

Scroll to Top