Ny singel från Nicky Romero och Krewella

Holländska DJ:n och houseproducenten Nicky Romero har gjort sig känd för sina samarbeten med namn som Avicii, Calvin Harris, David Guetta och Tiësto. Han var bland annat med och producerade Rihannas och David Guettas hit ”Right Now” från 2012 och slog tidigare i år igenom stort tillsammans med Avicci och låten ”I Could Be The One”. Singeln gick snabbt in som #1 på UK Dance Chart, topp 10 i flera länder (däribland Sverige) och har nu sålt dubbel platina i bland annat Australien.

Tillsammans med den amerikanska trion Krewella är han nu aktuell med singeln ”Legacy” som spås bli en av höstens stora hits på dansgolven. Krewella, bestående av systrarna Jahan och Yasmine Yousaf samt Kris “Rain Man” Trindl från Chicago ligger bakom klubbhits som ”Alive” och nyligen släppta ”Live For The Night”. Gruppen har den senaste tiden höjts till skyarna av bloggare och media runt om i världen.

Singeln ”Legacy” gick snabbt upp på första plats på Beatport Top 100 och har redan nu över 650 000 streams på Nicky Romeros SoundCloud-sida.

Rulla till toppen