Ny rockfestival i Stockholm

Under Valborgshelgen 30 april – 1 maj slår en ny 2-dagars rockfestival upp portarna i Stockholm. Festivalen heter STOCKHOLM ROCK OUT och hålls i Gamla Tryckeriets i Alvik, nära tunnelbana, bussar och tvärbanan. Eftersom det är en inomhus-festival behöver man inte oroa sig för dåligt väder. På scenen står ett flertal internationella artister och ett antal svenska rockband. För samtliga internationella artister gäller att STOCKHOLM ROCK OUT är deras exklusiva spelning för Skandinavien. Förutom fantastiska artister kommer det att finnas barer, butiker, tatuerare med mera. Stockholm Rock Out är ett initiativ av Chris LeMon (Badmouth).

Biljettsläpp idag, måndag 11 januari

För mer info samt biljetter www.sthlmrockout.com.

Fredag den 22 januari kommer lördagens headliner att offentliggöras.

Klara artister för Stockholm Rock Out:

JANI LANE (Warrant)
Jani Lane är känd som frontmannen i WARRANT. Han har sålt nästan 10 miljoner album, haft fem nr 1 videos på MTV mm. Hans framträdande på Stockholm Rock Out den 30 april – 1 maj blir det första någonsin i Sverige för Jani Lane som solo-artist. Han kommer att spela Warrant hits som ”Cherry Pie”, ”Heaven”,Down Boys” m.fl.

KEEL
Keel slog igenom för 25 år sedan med sin debut ”The Right To Rock” som producerades av Gene Simmons (KISS). Keel har sålt över 2 miljoner album och har ett rykte som en av rockgenrens mest underhållande live band. Spelningen på Stockholm Rock Out blir den första i Sverige sedan år 1986 (!!).

DIZZY REED of Guns`N´Roses
Guns´N´Roses keyboardisten Dizzy Reed turnerar med vad många säger är ett coverband som måste ses för att tros! Dizzy och bandets set omfattar ett brett val av Guns´N´Roses hits blandat med en lagom dos rockklassiker. Spelningen på Stockholm Rock Out blir den första någonsin i Sverige för Dizzy Reeds egna band (!!).

BULLETBOYS
BulletBoys startades av medlemmar i bland annat King Kobra och RATT. De fångade snabbt uppmärksamhet hos musikälskare runt om i världen. De debuterade år 1988 med albumet ”Kissin Kitty”. De är nu aktuella med albumet ”10C Billionaire” som släpptes hösten 2009. Spelningen på Stockholm Rock Out blir deras första någonsin i Sverige (!!).

CHRIS LANEY med Special Guest ZINNY ZAN (Shotgun Messiah, Easy Action)
Chris Laney är känd som lysande låtskrivare och producent på legendariska Polar Studios, han har arbetat med artister som Candlemass, Europe, Crashdiet m.fl. Chris Laney är även känd som artist och han har varit medlem i bland annat Zan Clan och Randy Piper´s Animal. I mars 2009 släppte Chris Laney sitt första solo-album PURE. Han håller i detta nu på at spela in solo-album nr 2. Albumet beräknas släppas i samband med Stockholm Rock Out. På spelningen på SRO gästas Chris Laney av Zinny Zan, sångare i Shotgun Messiah, Easy Action och Zan Clan.

BADMOUTH
Badmouth är ett svenskt band som i början av 2009 släppte sin självbetitlade debutplatta, ett ablum som fått lysande recensioner världen över. På kort tid har Badmouth spelat med klassiska rockband som Zodiaz Mindwarp, Kingdom Come, L.A. Guns, The Poodles, Pretty Boy Floyd etc.

DYNAZTY
Svenskt ungt och hungrigt rockband som nyligen turnerat Europa tillsammans med The Poodles

KILLER CLAN OF F.U.N.
Svenskt rockband som kommer att rocka dig ordentligt.

STOCKHOLM ROCK OUT
ADRESS: Gamla Tryckeriet, Gustavslundsvägen 149b, Alvik
DATUM: 30 april – 1 maj 2010
BILJETTER: www.sthlmrockout.com
PRISER 2-DAGARS BILJETT: 1.195 kr ( just nu pris 899 kr !!)

Scroll to Top