Ny remix från Agnes

agnes-dont-go-breaking-my-heart

Efter nästan 3 år resande jorden runt för att lanseras till den världsartist som Agnes nu är så kom hon tillbaka till Sverige för att skriva på sitt nya album. Första singeln, Don’t Go Breaking My Heart släpptes för ett par veckor sedan och rusade direkt upp till första platsen på iTunes och har blivit en av de mest spelade låtarna på Rix FM. Låten är skriven av Agnes, Magnus Lidehäll, Vincent Pontare och The Nervo Twins som legat bakom Kelly Rowlands megahit ”When Love Takes Over”. Här kommer låten i en helt ny remix av Niclas Kings.

Det var singeln ”Release Me” som gjorde att världen fick upp ögonen för Agnes. I USA nådde hon 1:a platsen på Billboard’s Dance Chart, i England nådde hon iTunes första plats, sålde platina, med över 400.000 singlar och överallt i Europa och Australien fångade Agnes radiolyssnarna med ”Release Me”.

Agnes reser snart till LA för att spela in låtar till sitt kommande album, som förväntas ha release i början av 2012. Igår kväll gjorde Agnes dessutom TV-debut med singeln ”Don’t Go Breaking Mhy Heart” när hon framförde den i Rosa Bandet-galan på TV3.

Rulla till toppen