Ny musik från Anna Ternheim

anna-ternheim-2011

Den 28 oktober släpper Anna Ternheim sitt fjärde album, The Night Visitor. Albumet är inspelat i USA, närmare bestämt i Goodlettsville utanför Nashville. Det var vännen, producenten och gitarristen Matt Sweeney, som introducerade Anna för Nashville och studio the Butcher Shoppe Studio, där albumet spelades in. Och det var i den studion som Matt ville producera albumet.

Tillsammans med några av Nashvilles största musiklegender Cowboy Jack Clement (som var med och upptäckte Elvis), Kenny Malone, Ronnie McCoury, Tim O’Brien och Dave Ferguson, som tidigare har arbetat med Johnny Cash, U2 och Townes Yan Zandt, började de tillsammans arbetet med The Night Visitor.

Nu har Anna Ternheim släppt det första smakprovet från skivan – en teaser på duetten The Longer The Waiting The Sweeter The Kiss som Anna gör tillsammans med Dave Ferguson, Johnny Cashs studiotekniker (mest känd för sitt arbete på Mr Cash’s sista American album).

Samtidigt har Anna Ternheim lanserat sajten thenightvisitor.com där du som kan hålla en hemlighet, inte är rädd för mörker eller kalla vatten och göra vad som krävs, även om det innebär att du måste bryta mot lagen, utmana dig själv i små uppdrag, där ett fåtal väljs ut och får följa med Anna Ternheim den 24 oktober till en okänd plats för en upplevelse utöver det vanliga.

Rulla till toppen