Ny interaktiv video från Swingfly

swingfly

Äntligen har vi fått en ny låt att dansa till från Melodifestivalaktuelle SWINGFLY. Singeln heter ”Rags To Riches” och sjungs tillsammans med Franklie. Swingfly har valt att göra en Webeo-video för webb. ”vi ville göra något happy och feelgood med kul och enkel användardeltagande”. Det blev så att alla kan få vara med och göra en cameo i filmen. Den perfekta uppvärmningen till Melodifestivalen!

Det vore lättare att nämna vilka elektropop-hiphop-topprock-supernovan Swingfly inte har jobbat med. Han verkar bara helt naturligt bli allas älskling. Han har bott i New York, Trinidad, Tobago och nu slutligen i Sverige där hans son nu finns. Det är inte helt otroligt att Swings brokiga bakgrund gett honom den där omistligt heta, urbana musikaliska självklarheten som så många strävar efter men få lyckas bemästra. Han har jobbat med imponerande namn som Teddybears STHLM, Dr. Alban, Kleerup, Rampac, Pauline, Robyn, Ebbot från Soundtrack Of Our Lives m.m. Listan kan göras lång! Efter superhitten “Hey Boy” med Teddybears STHLM har turnerandet varit konstant.

Med en så etablerad karriär undrar vissa varför han väljer att vara med i Melodifestivalen men Swingfly är inte rädd för något. Singeln “Rags To Riches” ft. Franklie är ute nu och den 5 februari kommer vi få se Swingfly göra Melodifestivalen och Luleå till sitt eget. Det blir något det.

Under tiden uppmanar vi alla att vara med i Swingflys nya interaktiva musikvideo till ”Rags To Riches”

SE RAGS TO RICHES HÄR

Rulla till toppen