Ny hit från Broken Door

broken-door-hey-you

Efter två succésinglar ”Angel” och ”In the shadow” släpper nu den svenska duon sin tredje singel, ”Hey you”. Låten är skriven av Broken Door medlemmen Pier Schmid som genom sina starka texter når ut med budskapet att ”ta ingenting för givet”. Låten handlar just om att inte ta de delar i livet du älskar för givet utan att man måste vara beredd att kämpa för det. En text som många kan känna igen sig i. ”Man ska vara rädd om det man älskar och kämpa för det man tror på” säger Pier Schmid.

”Hey you” är producerad av de framgångsrika producenterna på Bell Studio som tidigare jobbat med artister som bl.a. Backstreet Boys och Westlife. Det är även i Bell Studio som duon har spenderat den senaste tiden med att göra klart de sista låtarna till det kommande debutalbumet som kommer utges under 2011.

Under succéåret 2010 hann Broken Door turnera Sverige runt och mötte en publik på 250 000 besökare under sommaren. Båda deras tidigare singlar har haft topplisteplaceringar och gått varmt på radio. ”Angel” blev en riktig sommarhit och låg på 3:e plats på Music Control. ”In the shadow” släpptes efter den hektiska sommaren och låg topp 20 på Music Control. Nu har intresset även nått utlandet och trycket är stort efter nya låtar. ”Angel” ligger på radiotopplistorna runt om i Europa och även på Bali spelas debutsingeln för fullt och klättrar på topplistan! I höst väntar en USA-turné som både Pier och Tobias ser mycket fram emot.

”Hey you” har all potential för att bli årets sommarhit och har redan mötts av hyllningar från radiostationerna och fans runt om i landet. Kan det va så att årets sommarhit redan är här?

”Hey you” släpps den 11 april genom Warner Music Sweden.

Scroll to Top