Nordic Fringe Festival i Eskilstuna i augusti

fringe-festival-eskilstuna

– Att etablera en ny typ av festival tar tid och kräver mycket arbete. Därför är jag glatt överraskad att vi redan första året har fått ett stort intresse från branschen. Och glad att vi kommer att kunna ge besökarna möjligheter att se saker på scen som de inte normalt kan ta del av, säger Patrik Andersson, en av initiativtagarna till Nordic Fringe Festival.

Under fyra dagar kommer artister och grupper som Miss Li, Gycklargruppen, Räfven, Clownen Manne, Dead By April, Burnt Out Punks, Jeremy Irons och många fler att uppträda.

– Jag tycker vi har en bra mix och mångfald av föreställningar. Speciellt roligt är att en Fringe Festival ger unga artister och grupper chans att slå igenom. Vem vet, vi kanske får se morgondagens stjärna på årets Fringe, säger Patrik Andersson.

Nordic Fringe Festival är en mötesplats mellan nyskapande scenartister inom nycirkus, musik, dans, teater, akrobatik, stand up m m. En festival för människor som vill utveckla nya, fria former för sin scenkonst och för besökare som vill uppleva annorlunda, roliga och kanske burleska inslag från scen. Nordic Fringe Festival arrangeras i Eskilstuna 27-30 augusti 2009 i samarbete med Eskilstuna Energi & Miljö, Eskilstuna Kommun, Eskilstuna-Kuriren, Eskilstuna Rekarne Sparbank Graflunds, Kommunfastighet, Mix Megapol, SEB. Rockklassiker, Volvo och Eskilstuna Marknadsföring.

Läs mer här.

Scroll to Top