Nightwishs sångerska föder sitt andra barn

anette-olzon-johan-husgafvel

I fredags, den 30 juli, födde det finska metalbandet Nightwishs svenska sångerska Anette Olzon sitt andra barn, det första med nuvarande pojkvännen, basisten Johan Husgafvel från det svenska metalbandet Pain. Eftersom hon inte fick tillräckligt starka sammandragningar tvingades läkaren till kejsarsnitt. 39-åriga Anette har sedan tidigare en nio år gammal son vid namn Seth tillsammans med sin före detta man.

Övriga medlemmar i Nightwish befinner sig just nu ute på landet i Finland där de arbetar på material till sitt nya studioalbum som de kommer börja spela in den 15 oktober i höst. Skivan beräknas släppas i slutet av 2011. Anette kommer att ansluta sig till bandet så snart som möjligt men kommer inte att spela in sången förrän nästa år.

Nightwish gjorde en exklusiv hemkomstkonsert i september förra året på utsålda Hartwall Arena i Helsinki / Helsingfors inför 11 000 människor som en avslutning på gruppens gigantiska två år långa världsturné. Bandet kommer troligtvis inte att göra några mer spelningar förrän det nya albumet släpps.

Rulla till toppen