Niclas Frisk skriver på för EMI

niclas-friskEMI Music har skrivit kontrakt med artisten och musikern Niclas Frisk.

”Det är fantastiskt kul att även Niclas väljer att jobba med oss! Jag tror knappast att vi behöver introducera Niclas närmare – detta är ett album att längta efter”, säger Stefan Blom, VD för EMI Norden.

Niclas Frisk har efter Atomic Swing i princip jobbat med alla stora svenska artister och satt sin unika prägel i vitt skilda genrer genom åren.

Nu är det äntligen dags att stå på egna ben.”Jag har längtat efter att göra en handgjord gitarrskiva helt enkelt. Jag har skrivit några av mina bästa låtar tror jag och är stolt som en tupp över att få dom utgivna och paketerade”, säger Niclas Frisk.

´”När jag har en gitarr i händerna känner jag mig som en reinkarnerad Mark Knopfler besatt av djävulen, och har länge letat ett passande forum för att få utrycka det. ”Deeper Down In Chinatown” kommer skivan att heta och är en samling låtar och texter som jag skrivit ihop under nattliga promenader i stora hårda städer runt om i världen.”

Några smakprov från skivan kommer att höras under hösten i SVT’s dramaserie ”Våra Vänners Liv” där Niclas varit med och skrivit musiken.

Deeper Down In Chinatown släpps i början av nästa år.

1 reaktion på ”Niclas Frisk skriver på för EMI”

  1. Låter intressant men är rädd för att skivan kommer att balansera på en knivsegg mellan flipp eller flopp. Det kan bli riktigt, riktigt bra ELLER direkt pinsamt. Ska bli spännande att få höra ett smakprov.

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen