Nemas släpper debutalbum

nemas

Med en stor kärlek till allsångspunk, starka melodier och hejdlös energi proklamerar NEMAS ut sitt budskap med texter som baseras på egna upplevelser och erfarenheter. Med en stark övertygelse att aldrig någonsin överge sina drömmar har de tagit sig hela vägen till att albumdebutera i maj 2009.

Allt började 2005 med att medlemmar från olika splittrade band förenades till vad som skulle bli NEMAS. Den dåliga idén om att spela svängig punkrock i en så hårt befäst hårdrockstad som Göteborg och med en punkscen som var allt annat än levande stoppade inte NEMAS från att greppa instrumenten och satsa allt. Och nu, fyra år och ett antal demos och Ep’s bakom sig, så släpper de äntligen sitt debut album: ”If we could play faster, we would”.

Sommaren kommer de att tillbringa på diverse festivaler och just nu pågår förhandlingar kring en större Europaturné till hösten.

”If we could play faster, we would” släpps den 15 maj på bandets egna bolag Plunk Records och distribueras av Sound Pollution över hela Europa och Interpunk i U.S.A.

Kommande spelningar:
20 maj – Henriksberg, Göteborg (release-party)
21 maj – Vårskrik på Musikhuset, Lindesberg
22 augusti – Pretzeltown Festival, Södertälje

Hemsida:
www.myspace.com/nemas

NEMAS – SATURDAY

Rulla till toppen