Neil Young, Nick Cave och Duffy till Where The Action Is

Neil Young
Neil Young

Stockholmsfestivalen Where The Action Is kommer i sommar att vara under två dagar, den 12-13 juni och nu presenteras de första artisterna till årets upplaga av den framgångsrika festivalen och däribland finns flera riktiga tungviktare. Festivalen besöks av inga mindre än Neil Young, Nick Cave & The Bad Seeds, Duffy och Seasick Steve. Fler artister kommer att meddelas inom kort.

Where The Action Is har ett långt förflutet. Mången år har konceptet visat sitt ansikte i olika former runt om i landet; ambulerade och ombytligt. Och sen; 2007 Skansen, 2008 Stora Skuggan. 2008 klädde Where The Action Is på sig stora kostymen och flyttade till kunglig mark på Norra Djurgården. Nånstans runt när Foo Fighters klev på scen med 20.000 förväntansfulla, kärleksfulla nedanför sig insåg vi att Where The Action Is har mer framför sig än bakom sig.

Festivalen har 2009 växt till sig till två dagar.

I ekoparken Stora Skuggan, på kungens mark, har vi äran att njuta några av världens bästa artister vackert inramade av skog och natur. Neil Young och Nick Cave – legendarer, till och med två av världens största legendarer. Duffy var den mest skivsäljande artisten under 2008 i Sverige med en än mer ljusnande framtid. Seasick Steve är en av de få som lyckats förvalta bluesen på ett intressant och ändå gediget sätt på 2000-talet.

Istället för att fläktas av historiens vingslag lyfts vi 2009 av visionernas: flyg iväg till tonerna av pop och rock, skratt och skrock medan solen går ner på andra sidan staden.

www.myspace.com/neilyoung
www.myspace.com/nickcaveandthebadseeds
www.myspace.com/duffymyspace
www.myspace.com/seasicksteve

www.wheretheactionis.se

Biljetter:
Biljetterna släpps imorgon den 4 mars kl 10.00 och kostar 1260 kr + serviceavgift.

Biljetter köps via LiveNation.se samt på www.wheretheactionis.se.

Scroll to Top