Naxos Sweden distribuerar Caprice Records

Av Redaktionen
Okt 17th, 2009
2 Kommentarer
545 Views

Sedan CDA tvingats i konkurs har Caprice Records stått utan distributör. Efter en tids förhandlingar är det nu klart att Naxos Sweden i Örebro blir Caprice Records nya distributionspartner.

“Vi är mycket glada och nöjda med att få Naxos Sweden som vår nya distributör”, säger Marie Wisén, chef för Caprice. “Naxos Sweden har ett mycket bra upplägg för just de genrer som vi jobbar med, klassiskt, jazz och folkmusik. Naxos har sedan tidigare varit vår partner vad gäller digital försäljning så det känns naturligt att man även tar hand om den fysiska distributionen.”

“Caprice Records är ett välkänt kvalitetsmärke och en för skivbranschen unik bärare av svensk musik”, säger Håkan Lagerqvist, vd för Naxos Sweden. “Vi ser verkligen fram mot att få jobba med märket och hoppas också vi ska kunna bidra till att svensk musik sprids internationellt i ännu större omfattning.”

2 Svar till “Naxos Sweden distribuerar Caprice Records”

  1. Sven Aldrin skriver:

    I DN igår, onsdag, fanns en artikel om 4 cd-skivor med 63 gamla svenska pianister, sammanställd av Carl-Gunnar Åhlén. Var finns de att köpa? Bor i Vällingby. //Sven

  2. Redaktionen skriver:

    Det var kanske den här du syftade på:

    http://www.capricerecords.se/template/Phonogram.asp?PhonogramID=20790

    Finns information hos Caprice Records om var den finns att köpa.