Navet släpper video

Den 13 maj släpper NAVET sin debutsingel ”One Hundred Years Ten Thousand Beats”, en suggestiv elektronisk poplåt som producerats ihop med Mats Norman från Lilla Sällskapet. Här i dagarna hade också musikvideon premiär på MUZU.TV.

Navet (Julia Ögren, Josef Hermansson och Anders Ahlin) har existerat i drygt tre år och har länge byggt upp en publik på undergroundnivå, med konserter och independentreleaser. De har spelat ute en del, främst i Sverige och Tyskland, men har aldrig gjort ett enda pressutskick förr.

”Vi har liksom bara dykt upp och folk som har gillat musiken har sökt upp oss på nätet”, konstaterar Julia enkelt.

2011 smög de ut ett album som letades sig in på Itunes toppen både i Tyskland och Sverige. På radio snurrade framförallt låten ”For the show” i en remix av familjen på radion.

Nu tar Navet nästa steg i sin karriär med nya singeln ”One Hundred Years, Ten Thousand Beats” , en suggestiv elektronisk poplåt som producerats ihop med Mats Norman från Lilla Sällskapet. I maj/juni finns ett antal spelningar inbokade: 17/5 Umeå – Scharinska, 21/5 Stockholm – Debaser Slussen, 19/6 Stockholm – Södra bar.

Scroll to Top