Nanne Grönvall gästar BingoLotto

nanne-gronvall-2010Det lackar mot jul och på söndag är det säsongens sista spelkväll! Lotta Engberg har laddat upp med fyra bingospel och underhållning av den skönsjungande schlagerlegenden Nanne Grönvall samt göteborgska folkrockgruppen West of Eden.

Nanne har varit med i Melodifestivalen hela åtta gånger som artist och/eller låtskrivare. Hon har vunnit en gång, 1996 då hon och gruppen One More Time sjöng Den vilda. De kom sedan trea i Eurovision Song Contest i Oslo.

Men hon är inte ”bara” schlagersångerska, hon har varit med i musikaler och haft egen show på både Hamburger Börs i Stockholm och Rondo i Göteborg. I år är det Nannes 25-årsjubileum och detta firade hon med en lång turné runt hela Sverige kallad ”25 år som artist”.

West of Eden spelar folkrock med influenser från irländsk och skotsk folkmusik, och kompletterar den sedvanliga rockbandssättningen med fiol, dragspel och whistles (irländska flöjter).

På söndag är det hela fyra bingodragningar och bland vinsterna gömmer sig resor till bland annat Kap Verde och La Gomera samt bilar och heminredning.

Kvällens finalspelare, med chans att vinna hela tre miljoner, heter Anna-Greta Granström och kommer från Orsa.

BingoLotto sänds på söndag 12 december, kl. 19.00 i TV4 Plus. Mer om programmet finns att läsa på www.bingolotto.se.

Scroll to Top