MySpace censurerar svenskt band

dark-funeral-2008

Efter nästan 30 000 visningar så har MySpace beslutat sig för att helt sonika ta bort videon för de svenska black metal-veteranerna Dark Funerals nya låt ”My Funeral”. En ny och censurerad version av videon har nu lagts upp på bandets MySpace-sida men du kan fortfarande se den ocensurerade originalversionen nedan.

”Även om jag respektererar MySpace och deras regler så är jag helt emot censur. Hur som helst bör den person som flaggade videon veta om att du gjorde oss en stor, stor tjänst, tack så mycket! Nu kommer folk att jaga den ocensurerade versionen och jag är absolut säker på att ditt patetiska agerande kommer att öka uppspelningarna med flera tusen. Så, ännu en gång, tack så mycket men fuck you! Jag hoppas resten av er är nöjda med vår nya låt och video ändå!”, säger bandets gitarrist och ledare Lord Ahriman.

Det verkar som om Lord Ahriman har rätt då ”My Funeral” var en av de mest spelade videorna på YouTube under veckan som gick. Den nya videon spelades in på ett gammalt mentalsjukhus tillsammans med Standard Film Team. Albumet ”Angelus Exuro Pro Eternus” kommer att släppas den 18 november genom Malmö-baserade Regain Records och spelades in i den legendariska Abyss-studion utanför Ludvika i Dalarna tillsammans med Peter Tägtgren från Pain och Hypocrisy.

Tracklist:
01. The End Of Human Race [4:43]
02. The Birth Of The Vampiir [4:50]
03. Stigmata [5:06]
04. My Funeral [5:30]
05. Angelus Exuro pro Eternus [5:04]
06. Demons of Five [4:48]
07. Declaration of Hate [5:24]
08. In My Dreams [6:30]
09. My Latex Queen [5:21]

Scroll to Top