Mustaschs Ralf Gyllenhammar hotar reporter

mustasch-2009

Efter det att det framgångsrika hårdrocksbandet Mustasch spelade i Borlänge förra helgen så skulle Dala-Demokratens nöjesredaktör Jonas Stentäpp (även känd som Heavy från ”Hjalle och Heavy” och medlem i punkbandet Mimikry) göra en videointervju med bandet i deras loge. Gitarristen David Johannesson var intervjuoffret men med var även gruppens sångare Ralf Gyllenhammar som var en av årets körledare i TV4:s tittarsuccé ”Körslaget”.

Jonas Stentäpp skulle göra en enklare videointervju som komplement till en konsertrecension och filmade med sin iPhone. Efter att ha ställt en enda fråga till David så bröt en rejält onykter Ralf in:

”Om två sekunder slår jag dig på käften”, säger Ralf.

Han var uppenbarligen upprörd eftersom intervjun filmades med en iPhone.

”Jag tycker din intervjuteknik är helt usel. Ingen videokamera, ingenting, bara en jävla Apple”, fortsatte Ralf som avslutade sin alkoholdoftande tirad genom att ropa ”Ut!” ett antal gånger.

I en intervju med Aftonbladet så berättar Ralf Gyllenhammar att han var asfull efter att ha blivit bjuden på sprit av fans och att han inte kommer ihåg något av händelsen. Han har sedan dess även ringt upp Jonas Stentäpp och personligen bett om ursäkt för incidenten.

Vad ska man säga om detta? Beter man sig på detta vis när man dricker alkohol så bör man göra något åt sina problem. Det är oacceptabelt oavsett orsaken. Detta är en del av Ralf Gyllenhammars jobb och hans beteende är extremt oprofessionellt. Är man 44 år gammal borde man klara av att agera som en vuxen människa.

Läs mer: GP, Dagens Media

10 reaktioner på ”Mustaschs Ralf Gyllenhammar hotar reporter”

 1. Äntligen en svensk rock n roller. Om än något sladdrig.
  Filmar man i en loge med skakig kamera får man göra som Lars von Trier:
  Ta det gode med det onde.

 2. Nu fattar jag varför Ralf håller på blåvitt…vilken infantil attityd, ok om man är 20, men inte om man är gubbe.

  Tacka vet jag artister som Håkan Hellström!

  1894

 3. Jag tycker då inte att spela hårdrock är eller bör vara synonymt med att bete sig som en skitstövel. En del män tycker uppenbarligen att våld är okej i alla lägen vilket inte är något annat än patetiskt och helt förkastligt.

 4. Nån som är sugen på Mustaschs egen iphone-app http://www.mustasch.net/default.asp?i=ok
  Haha?

  Alla som någon gång mött Ralf vet att han söker uppmärksamhet som ett litet barn (två av bandets orginalmedlemmar lämnade bandet kanske just därför?). En journalist ställer en endaste fråga till någon annan i bandet än självaste Ralf och hans ego blir så sårat att han hotar att slåss…

 5. Allvarligt?!
  En reporter som filmar med en mobiltelefon?
  Jag ställer mig bakom Ralf i det läget. En Rockstjärna i Sverige har inte tid med pissiga små wannabees. i U.S of fking A så hade snubben inte äns sett dom live.
  (Stå på dig Ralf!)
  //Joakim

 6. Redaktionen förser sina anställda med en Iphone. (Jag hade bytt jobb).
  Iphone gör man allt annat än filmar med. ”nuff said!”

 7. Sen att jag älskar min iphone (massupfitta mig rätt). Men det är inte ett verktyg man skickar ut folk att göra en filmintervjuv med.
  (Ge dom en billig Nikon D5000 eller en D90)

 8. Det var som sagt var aldrig tänkt att vara en seriös videointervju utan filmningen var mer kuriosa i sammanhanget. Oavsett så kan man inte bete sig på det viset som Ralf gjorde, då har man nog en del personliga problem man bör ta tag i. Ingen bryr sig för övrigt om ett band med pissiga små wannabes i USA 🙂

Kommentarer är stängda.

Rulla till toppen