Mustasch firar 10 år med exklusiva konserter

mustasch-live-2011Den 28 februari firar Mustasch tioårsjubileum, det är då tio år på dagen sedan debutplattan ”The True Sound of the New West” släpptes. Detta firar bandet med två exklusiva konserter och med ett nytt album “The New Sound of the True Best”. De två konserterna är den 2 mars på Cirkus i Stockholm och den 11 mars på Lisebergshallen i Göteborg. Biljetterna till konserterna släpps den 11 november.

Bandet har tillsammans med producenten Tobias Lindell gått in i studion och spelat om alla sina bästa låtar som bandet har släppt under hela sin karriär. Skivan kommer även att innehålla den helt nyskrivna låten ”Angel’s Share”. Mustasch har tidigare vunnit Grammis i kategorin Årets Hårdrock både för albumet ”Latest Version of the Truth” (2007) och ”Mustasch” (2009), bägge producerade av Tobias.

”Många av låtarna har fått ett nytt arrangemang under alla dessa år som vi har framfört de live. Vi vill att våra fans ska få chansen att återupptäcka dessa låtar så som Mustasch låter 2011. Vi vill även ge tillbaks något till alla våra fans och har därför bestämt att skivan endast ska kosta 99 kr i butik, det har varit extremt viktigt för oss.” Ralf Gyllenhammar – Mustasch

Som support på de två konserterna medverkar det återförenade funkmetalbandet Electric Boys med Conny Bloom i spetsen och Bullet som på relativt kort tid har gjort sig ett namn som ett av Sveriges bästa hårdrocksband.

”Nog för att vi växlar upp ett extra steg på våra egna konserter, men när vi nu dessutom har med oss Ralfs barndomsfavvisar Electric Boys och mina nya gunstlingar i Bullet, så vore det ju jäkligt konstigt om inte det här upplägget kommer få hårdrockssjälarna att glöda och öronen att ringa!” Mats Johansson – Mustasch

Konsertdatum
2 mars – Stockholm, Cirkus
11 mars – Göteborg, Lisebergshallen

Konserten i Göteborg görs i samarbete med Nöjet Konsert.

Mer information om Mustaschs Sverige-spelningar

Scroll to Top