MTV sänder ny Ke$ha-dokumentär

På söndag har “Ke$ha: My Crazy Beautiful Life” premiär på MTV. I den efterlängtade dokumentärserien kommer tittarna superstjärnan nära inpå skinnet, i vad som kallas en av de mest äkta kändisdokumentärerna i MTV’s historia. Serien börjar sändas i Sverige endast ett par veckor efter den kritikerrosade USA-premiären.

Den amerikanska 25-åriga superstjärnan Ke$ha bjuder tittarna på en unik inblick i hennes galna, vackra verklighet i serien med samma namn. Känd för att bland annat ha druckit sin egen urin i en musikvideo blir de sex avsnitten i serien inte mindre chockerande. I hela två år följde hennes bror Lagan Sebert stjärnan med en kamera och fångade en enastående äkthet som endast en familjemedlem skulle kunnat framkalla. Förtroendet syskonen emellan ger en ocensurerad inblick i den råa verkligheten – och den är både underhållande och intressant. Eftersom serien sträcker sig över två år kommer tittarna kunna bevittna en otrolig resa och utveckling för Ke$ha och de känslomässiga och fysiska förväntningar som kommer med berömmelse. Serien utforskar familjeband, kärlek, vänskap, och passionen hos en sann konstnär som uttrycker sig igenom musiken.

Ke$ha fick sitt genombrott i januari 2009 då hon var med som gästartist på Flo Ridas hitsingel ”Right Round”. Hennes debutsingel, ”Tik Tok”, släpptes i augusti 2009 och toppade topplistor i elva länder. Debutalbumet, Animal, släpptes i januari 2010 och debuterade i topp på den amerikanska listan. I september hade Kesha sålt två miljoner album globalt. Keshas andra studioalbum hette ”Cannibal” och hennes tredje studioalbum, Warrior, släpptes i november 2012 och blev tillsammans med singeln ”Die Young” en fortsatt kommersiell framgång.

Stjärnan kommer att besöka Stockholm och Gröna Lund i sommar men fram till dess kan ni följa hennes liv – “Ke$ha: My Crazy Beautiful Life” som har Sverigepremiär på söndag den 5 maj klockan 20.30 på MTV.

Scroll to Top