Movits klara för Peace & Love

movits-2011

Det står nu klart att Peace & Love-festivalen säljer mer biljetter än någonsin tidigare. I slutet av april hade det köpts 30 % fler biljetter än under motsvarande period förra året. Det är nu även slutsålt på två av festivalens tre campingar och endast 20 % av biljetterna till den stora ordinarie campingen återstår. För att fira detta bokas nu den svenska akten Movits!

Festivalens ambition och förhoppning är att sälja ungefär lika mycket biljetter som under 2010. Då såldes totalt 42 000 biljetter. Den totala biljettförsäljningen ligger just nu 30 % över motsvarande period förra året och dessutom finns endast 20 % av campingpassen kvar.

Förra året sålde campingpassen helt slut den 23 juni och i år ser det alltså ut som att de kan ta slut tidigare än det.

Det är ett tryck på biljettförsäljningen som vi aldrig tidigare sett vid den här tiden på året förr. Väldigt många söker sig alltså till oss även i år, vilket givetvis är riktigt skoj. Vi går nu helt enkelt ut med en uppmaning till alla som vill besöka oss i sommar att inom kort passa på att köpa biljett med eller utan camping för att inte riskera att bli utan i sommar, säger presschef Ronny Mattsson.

Den svenska akten Movits! kommer från Luleå och har under de senaste åren bubblat rejält i bland annat USA. De blandar hip-hop och jazz och det andra albumet Ut ur mitt huvud släpptes i mars.

Peace & Love 2011 äger rum mellan den 28 juni-2 juli i Borlänge.

Mer info om Peace & Love finns på www.peaceandlove.nu.

Rulla till toppen