Motörheads shiraz nu också som bag in box

Motörhead drar upp volymen till 11 och släpper den 1 februari Sacrifice Shiraz Bag-In-Box. Detta är världens första boxvin i rock-segmentet där själva lådan dessutom är utformad som en gitarrförstärkare. En ikonisk förpackning från ”världens mest högljudda band” som definitivt förtjänar sin plats i vinhyllan eller vid middagsbordet.

Att tappa upp sitt vin direkt ur en gitarrförstärkare är en dröm som nu blir sann för alla vinälskande hårdrockare.

”Som de flesta redan vet är vinet riktigt gott och som nu dessutom förpackats i världens coolaste förpackning! Kan man pryda sitt hårdrocksbord med något bättre? Nej, jag skulle inte tro det,” säger Mikkey Dee, trummis i Motörhead.

Motörhead är först i världen med att lansera ett hårdrocksvin i box och revolutionerar återigen marknaden för viner. En vinbox av detta slag är inget du vill gömma under bordet. Motörhead Sacrifice Shiraz Bag-in-Box är ett självklart val för varje hårdrocksparty och middag.

”Cirka 60 procent av allt vin som konsumeras i Sverige är på Bag-in-Box, vilket gör Sverige till världens främsta konsument av vin på box. Självklart vill vi ge även rockfansen möjlighet att alternera mellan olika förpackningstyper,” säger Yvonne Wener på Brands For Fans.

Den unika lådan finns i Systembolagets beställningssortiment och beställs via Systembolaget med en leveranstid på 3-8 dagar till butik.

Motörhead Sacrifice Shiraz Bag-in-Box är gjort på samma druva som redan blivit en succé bland fansen. Precis som vinet på flaska kommer Motörhead Sacrifice Shiraz från Australien och har en djup röd färg med aromer av björnbär och svarta vinbär. Det är ett mycket smakrikt vin med bra kryddighet vilket har visat sig passa både Motörheads fans och andra som vill ha ett vin med attityd och unik avsändare.

Scroll to Top