Minifestival i Slottsskogen på torsdag

May's Hounds
May's Hounds

Afterwork och minifestival i ett

Tid: Tors 27/8 kl.17 – 22
Plats: Björngårdsvillan i Slottskogen, Göteborg
Entré: 60 kr
Åldersgräns: 18+

För dig som inte vill gå hem efter jobbet – minifestival och afterwork i ett! Som en del av sommarens festivalserie på Björngårdsvillan anordnas nu en afterworkkväll med tre nya band från Göteborg. Alternativ rock står i fokus när Red Boulevard Room, May’s Hounds och Wheels äntrar scenen. Mat och bar till bra priser.

Wheels inleder kvällen kl 19:00.
May’s Hounds kl.20:00
Red Boulevard Room kl.21:00

Om banden:

RED BOULEVARD ROOM uppstår ur det slumpmässiga mötet mellan Norah Jones och Angus Young på en svårt nedgången cocktailbar och består av Lotta Klemensson – sång, Jonas Fransson – gitarr, Per Sivefors – trummor och Patrik Strömberg – bas.
www.myspace.com/redboulevardroom

MAY’S HOUNDS levererar ett egensinnigt 70’tals-osande sydstatssound med modern twist. Gitarr-riffbaserad bluesrock med svängigt piano och Hammondorgelspel, trummor och elbas. Svängigt tunggung av klassiskt snitt utlovas. May’s Hounds består av Maria Ekstrand – leadsång, Sofia Strömberg – kör, Johanna Skoog- kör, Anders Sandberg – gitarr, Hasse Kosonen – trummor,
Johan Wikström – bas, Magnus Stålhandske – keyboards.
www.myspace.com/mayshounds

WHEELS har en förkärlek för det mörka och odefinierbara. Ett brustet hjärta som har läkt och som brister igen, men aldrig olycka på djupet eftersom kärleken till livet och kärleken självt är starkare. Inspirationen är varierad och hämtas från så blandade källor som Radiohead, PJ Harvey och Tool. De rör sig i gränslandet mellan något drömskt och högst realistiskt, de vill få folk att känna. Det är det absolut viktigaste. Wheels består av Ragnhild Ekman – sång/bas, Linda Ahlinder – keyboard/sång, Mirjam Ytterström – gitarr, Daniel Gibson – trummor.
www.myspace.com/wheelstheband

Välkomna!

rockfestival-slottsskogen-20090827

Scroll to Top