Milow till Sverige i oktober

milow

Milow är artisten som står bakom världshiten ”Ayo Technology”, 50 Cent-covern som går på högvarv på landets radiokanaler och som det snackas om som aldrig förr. I helgen ser vi honom på stora scenen, Utopia, på Peace and Love-festivalen i Borlänge, men redan nu står det klart med egna svenska konsertdatum för den belgiske singer/songwritern. Den 17 oktober ser vi honom på KB i Malmö, den 18 oktober på Brewhouse i Göteborg och den 20 oktober på Klubben i Stockholm. Biljetterna släpps på torsdag den 25 juni.

Milows debutplatta kom redan 2006, men det är först i år belgiske Jonathan Vandenbroeck har slagit igenom på allvar. Den senaste plattan, en självbetitlad fullängdare, landade i svenska butiker den 10 juni. Singeln som snurrar på högsta rotation på radiostationerna just nu, ”Ayo Technology”, är i grund och botten en 50 Cent-låt. I Milow-tappning är låtens beats utbytta mot gitarrer och rappen har ersatts med en riktigt bra sångröst. Singeln har lovordats runt om världen, bland annat av både Perez Hilton, USA:s största kändisbloggare, och Kanye West.

”Ayo Technology” är med stor säkerhet en av sommarens stora radiohits. Milow är antagligen en av sommarens hetaste nykomlingar. I oktober står han på svensk mark!

www.milow.com

KONSERTINFO:
17.10 Malmö, KB
18.10 Göteborg, Brewhouse
20.10 Stockholm, Klubben

Milow spelar även på Peace & Loves stora scen Utopia klockan 16.00 på fredag den 26 juni.

BILJETTINFO:
Biljetterna släpps torsdag den 25 juni.

Malmö: Biljetterna kostar 210 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Kulturbolaget.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp.

Göteborg: Biljetterna kostar 215 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Ticnet: 077-170 70 70 samt Ticnet- och ATG-ombud.

Stockholm: Biljetterna kostar 215 kronor + serviceavgift och säljs via LiveNation.se samt Eventims callcenter 0771-651 000 och ombud. Ingen reservation kommer att ske över telefon utan all försäljning, både via Internet och Callcenter, är direktköp.

Eventims ombud finns listade på LiveNation.se.

Rulla till toppen