Michael Bublé till Sverige

Michael Bublé, aktuell med nya succéalbumet ”To Be Loved”, ger den 23 februari 2014 en exklusiv konsert på Ericsson Globe i Stockholm. Så sent som i somras genomförde Michael Bublé en utsåld och sensationell arenaturné i England och på Irland.

Albumet ”Christmas”, världens näst mest sålda album 2011, som sålt platina i Sverige och som på julaftonen 2012 streamades över en miljon gånger, följdes i våras upp med hyllade albumet ”To Be Loved”. Den 23 februari 2014 får de svenska fansen stifta bekantskap med låtskatten från de olika albumen i Bublés karriär och liveversioner av de nya låtarna på ”To Be Loved” med megahiten ”It’s A Beautiful Day”.

My new record is about love, happiness, fun and yummy things, berättar Michael Bublé om albumet ”To Be Loved” och prisar producenten Bob Rock som också producerade tidigare albumen ”Call me”, ”Crazy Love” och ”Christmas”.

Michael Bublé är fiskarsonen från Vancouver som upptäcktes när han år 2000 sjöng på bröllopet för den kanadensiska premiärministern dotter. Han har sedan dess släppt 6 studioalbum och är flerfaldigt Grammybelönad. Michael Bublé har försett världen med en lång rad av hits och sålt över 22 miljoner studioalbum.

Michael Bublé visade nyligen att han behållit båda fötterna på jorden när han skickade en mycket uppskattad lyckönskning via Twitter till George – en hängiven Michael Bublé-fantast – och en av finalisterna i årets svenska upplaga av Idol.

Michael Bublé, Ericsson Globe i Stockholm
Konsertdatum: 23 februari 2014
Biljettsläpp: 30 september 2013, kl. 09.00

Scroll to Top