Metronomy kommer till Sverige snart

metronomy-2009

Metronomy tillkännager att deras original medlem och nära vän Gabriel Stebbing har valt att lämna bandet.

För att ersätta Gabriel, som har varit en stående medlem sen starten har Joe och Oscar tagit in inte mindre än två ersättare. Gbenga Adelekan (t.h) kommer att spela bas, Anna Prior (t.v) kommer att spela trummor.

Dessa nytillskott kommer att ta Metronomy till en helt ny nivå som liveband. Om de förut var en synthbaserad trio som levde mycket på loopar och förinställda ljud, kommer de nu istället att ha med sig Gbenga och Anna som kommer att ge bandet ett djupare sound och en ännu bättre live-upplevelse.

Vi här i Sverige har turen att få uppleva detta i sommar. Bandet kommer nämligen med sin nya, fräscha line-up både till Storsjöyran i Östersund 30/7, sedan vidare till Emmabodafestivalen den 31/7.

Deluxe utgåvan av Metronomy’s debutalbum ”Nights Out” kommer att släppas efter sommaren och innehåller två cds med deras favoritmixar, även nya låtar och spännande samarbeten utlovas.

Joe och Metronomy önskar sin vän Gabriel all lycka i framtiden och tackar för den här tiden. Gabriel kommer nu att lägga all sin tid på sitt andra band Your Twenties, alla inblandade är fortfarande vänner och de hoppas att deras vägar kommer att korsas igen i framtiden.

Senaste singeln Radio Ladio finns med ny webbvideo nedan.

Scroll to Top