Metallica återvänder till Förenade Arabemiraten

Det legendariska amerikanska rockbandet Metallica kommer den 19 april att återvända till Förenade Arabemiraten för en konsert på du Arena i Yas Island, Abu Dhabi. Detta är andra gången Metallica uppträder på arenan. Första gången var i oktober 2011. Inför den intervjun så berättade basisten Robert Trujillo för GulfNews.com att ingen i bandet hade varit i Förenade Arabemiraten innan dess. Så här sa han till reportern:

”Det här är när det blir till ett gig, äventyr och semester – vi har varit väldigt upptagna så det blir ett äventyr att resa till en plats som Förenade Arabemiraten. Och det gör det hela så mycket mer spännande eftersom vi får uppträda. Det är någonting annorlunda och vi älskar att utforska nya saker.”

Yas Marina Island är ett av de största utvecklingsprojekten i Förenade Arabemiraten under ledning av Aldar Properties vilka investerat totalt 36 miljarder dollar. Här finns bland annat en Formel 1-bana och så småningom även Warner Bros. Movie World och Ferrari World. Öns vattenpark väntas öppna nu i slutet av januari.

Scroll to Top