Metallica återvänder till Europa i april

Av Redaktionen
Nov 18th, 2009
1 kommentar
467 Views

metallica

Hårdrocksveteranerna i Metallica kommer att återvända till Europa redan i april nästa år. Ännu har inget svenskt datum avslöjats men bandet kommer att göra en konsert på Telenor Arena i Oslo den 13 april och två konserter på den olympiska arenan i Moskva den 24 respektive 25 april. Fler datum kommer att meddelas allteftersom de bekräftas.

I januari kommer Metallica att spela i Panama City och Costa Ricas huvudstad San Jose för första gången i deras snart 30 år långa karriär. Bandet kommer även att besöka Perus huvudstad Lima, en konsert som man räknar med kommer bli det största musikevenemanget någonsin i landet.

Ett svar till “Metallica återvänder till Europa i april”

  1. […] Som vi tidigare rapporterat så kommer hårdrocksveteranerna Metallica att återvända till Europa för en turné i april. Turnédatumen presenteras allteftersom de bekräftats och nu har det tillkommit några ytterligare konserter i Baltikum förutom de tidigare klara i Oslo och Moskva. Metallica kommer att besöka den lettiska huvudstaden Riga den 17 och 18 april för två spelningar på Riga Arena och den 20 april bär det av till Litauens huvudstad Vilnius och Siemens Arena. […]