Melissa Horn och Beth Hart till Köpenhamn

Den 14 november kommer Melissa Horn och Beth Hart till Koncerthuset i Köpenhamn!

Koncerthuset i Köpenhamn öppnar sina dörrar för allmänheten denna höst/vinter med en mängd eklektiska konserter och evenemang på DR Byen. På arenan finns det 5 scener av varierande set-up och storlek, det huserar ca 200 konserter var år med en variation mellan rock/pop, Hip Hop, akustiskt och symfoni-orkestrar.

Under nästa vecka gästas vi av Melissa Horn och Beth Hart samma kväll på Koncerthuset.

BETH HART: Scen – Koncertsalen – 20.00
Beth Hart fick med releasen av singeln ”LA Song (Out of This Town)” från hennes album ”Screamin´ for My Supper” som kom ut 1999 ett stort genombrott. Under denna period spelade och sjöng Beth huvudrollen i ”Love, Janis”, en musikal baserad på Janis Joplin´s brev hem till sin mamma. Nu är Beth redo att ta sig an scenen på Koncertsalen i Köpenhamn!

MELISSA HORN (+ Jonas Alaska): Scen – Studie 1 – 21.00
Popsångerskan och låtskriverskan Melissa Horn reser över bron för att uppträda på koncerthuset. Hennes senaste album ”Om du vill vara med mig” släpptes 2 oktober 2013 och gick direkt in som 2:a på svenska albumlistan och 1.a på den norska. I samband med detta ger Melissa Horn sig ut på en stor Skandiavisk turné och hon kommer att besöka Koncerthuset i Köpenhamn den 14 november.

Biljetter köper du här

Rulla till toppen