Meja släpper ny musik

Meja har valt att samarbeta med Ebbot Lundberg till sin nästa musikaliska skapelse. ”Blame It On The Shadows” är första singeln från kommande EP som bär namnet ”Stroboscope Sky”.

”Blame It On The Shadows” uppmanar till att rensa ur det gamla och att leva här och nu. Den är skriven av Meja, Nicolas Gunthardt och producerad av Ebbot Lundberg (tidigare TSOOL).

Så här säger Ebbot om samarbetet och nya singeln:

”Plejaderna lyser stark på himlen just nu och Meja – The Cosmic Surfer – är tillbaka i etern! Jag – Ebbot – fick ett uppdrag att styra skutan tillsammans med trollkarlarna (medproducenterna Johan Forman och Ulric Johansson) i den riktning där Meja nu sitter på sin surfbräda i väntan på nästa våg. Samarbetet har skummat ordentligt och det har flera gånger slutat i ett slags tumultartat Fleetwood Mac-beachparty. Upplyftande har det varit. Och kul som fan! Detta är den första av vågorna. Så ”Blame It On The Shadows” helt enkelt if you don´t catch…”

Meja framför den nya singeln i SVT:s program Moraeus med mera söndagen den 22 september klockan 20.00. Under programmet kommer hon även göra duett med både Eldkvarn och Eric Saade.

Singeln ”Blame It On The Shadows” släpps kommersiellt den 20 september och EP:n ”Stroboscope Sky” släpps i december 2013.

Under 2014 är Meja ny ambassadör för ”The Non Violence Project” med kommande projekt.

Scroll to Top