Mats Bergmans släpper nytt album

mats-bergmans

Vi hälsar Mats Bergmans hjärtligt välkomna till Frituna med nya albumet ”Det kommer från hjärtat”, som släpps onsdagen den 22 juni. Det nya albumet innehåller en härlig blandning av nyskrivna låtar och fräscha tolkningar av några riktiga klassiker.

Titelspåret ”Det kommer från hjärtat” är som skräddarsytt för sångaren Linus Lindholm och Mats Bergmans med sitt härliga sväng. Det är skrivet av Peter LeMarc och Peter Karlsson och tidigare utgivet med Sven Ingvars. Thomas G:son och Stefan Brunzell bidrar med fartfyllda ”Kan nån förklara”, en låt som kommer att fylla dansgolven en lång tid framöver. Bandmedlemmarna har själva skrivit flera av låtarna på albumet, och bland klassikerna kan nämnas sköna ”All I Have To Do Is Dream”. Det kan inte bli mer Mats Bergmans än så här.

Mats Bergmans består idag av Linus Lindholm sång, Magnus Nyman bas och sax, Mikael Eriksson gitarr, Torbjörn Kempe trummor och Gullmar Bergman keyboards. Bandet är sedan många år tillbaka ett av landets allra populäraste dansband, med en lång rad storsäljande Topplistesuccéer bakom sig.

1994/95 vann Mats Bergmans Svenska dansbandsmästerskapen, och på 2000-talet har bandet haft en rad Svensktoppshits, som ”Har du tid med kärleken”, ”Lika kära nu som då”, ”Min egen ängel”, ”Kan du hålla dom orden” och ”En lycklig man”.

Guldklaven- nomineringar:
2002 – Jonas Näslund nominerad till ”Årets sångare”
2003 – vinnare ”Årets dansband”
2005 – Magnus nominerad till ”Årets saxofonist”
2007 – vinnare ”Årets dansbandslåt” med ”Kan du hålla dom orden”
2008 – nominerade till ”Årets låt” och ”Årets sångare”

Besök gärna Facebook.com/Frituna

www.matsbergmans.nu

Rulla till toppen