Mat Zo förband till Dada Life i Stockholm

Den första konserten med Dada Life sålde slut och Luger kunde snabbt sätta in en extra konsert samma dag (med 13-årsgräns). Med drygt två veckor kvar till en av vårens stora fester i Stockholm är det med raka ryggar som vi ger er tre übertunga supportakter i form av Londons alldeles egna Mat Zo, Lugerstallets Kill FM och Andybody.

MAT ZO
Vid 21 års ålder lever den Londonbaserade producenten och discjockeyn Mat Zo drömmen. Han har med sitt nyskapande sound dominerat Beatport-listorna under det senaste året med hits som “Bipolar”, “Superman”, “Mozart” och “Frequency Flyer” samt toppade bland annat både drum & bass- och trance-listan samtidigt!

Utöver det spelas Mat Zos låtar av giganter som Swedish House Mafia, Tiesto samt Above & Beyond och han har även remixat ikoner som Kylie Minogue och U2. Han reser över hela jorden och får publiken att gå loss på events som Electric Zoo i New York, Audiotistic i Los Angeles, Creamfields Australia och SW4 i London.

Senaste släppet, singeln ”Easy” med Porter Robinson nådde toppen på Beatport och låg kvar över både jul och nyår. Smaksättande labeln Ministry släpper den i mars, men redan nu kan du streama den på Soundcloud.

Just arbetar Mat Zo med sitt första fullängdsalbum somsläpps på labeln Anjunabeats. En skiva som kommer att innehålla allt från house, rockpräglad och funkig electro till hiphop.

KILL FM
Stor, skitig och elak är några av orden som kan dyka upp i ditt huvud efter att ha blivit träffad i ansiktet av Kill FM’s basintensiva spår. Denna duo uppstod på ett något icke-traditionellt vis. Det var först efter månader av remixar och utveckling av tillräckligt många låtar för en EP som Kim Lindén & Jimmy Andersson såg till att träffas personligen för första gången. Från att ha börjat kommunicera med varandra via musikforum på nätet började de dela idéer över Skype och i mejl. Denna inledande process utvecklade deras koncept, samtidigt som de båda bodde i två avlägsna svenska städer.

När Kill FM kände att de hade skapat det sound som skulle definiera deras namn, lanserade de själva på nätet i maj 2012. Efter att ha släppt en förhandsvisning av sitt ursprungliga spår ”Bully” fick duon en enorm respons från bloggar och etiketter över hela världen. Strax efter det fick de i uppdrag att göra remixer åt Ultra, Universal och Island Records, bland andra. Med en blandning av electro house, moombahton och dubstep låter Kill FM sin unika mix av stilar skapa ett fräsch och beroendeframkallande sound.

ANDYBODY
Andybody är Dada Lands helt nya ambassadör. Än så länge finns nästan ingen information om honom – till och med identiteten bakom namnet är oklar. Men med planerade låtar och remixer på Dada Lifes egen label kan du räkna med att höra mycket om honom under 2013.

Konsertdatum
9 feb – Stockholm – Münchenbryggeriet – Extrakonsert
9 feb – Stockholm – Münchenbryggeriet – Slutsålt

Dada Life i Sverige

Scroll to Top