Mastodon släpper nytt i år

mastodon-2011

Vi kan nu avslöja att det nya studioalbumet ”The Hunter” kommer att innehålla låtarna ” “Curl Of The Burl,” “Dry Bone Valley,” “Blasteroids,” “The Octopus Has No Friends,” “All The Heavy Lifting,” och “Stargasm.”

“The Hunter” spelades in i bandets hemstad Atlanta, samt Los Angeles tillsammans med producenten Mike Elizondo. Som det nyskapande band Mastodon har gjort sig kända för att vara har de även denna gång tagit en ny musikalisk riktning på det nya albumet, bandet är säkra på att fansen kommer att uppskatta det nya soundet.

Mer information om nya albumet kommer snart…

Imorgon kan man gå in på www.adultswim.com/singles för att höra en ny exklusiv låt från ”Crack The Skye” inspelningarna som heter ”Deathbound”. På samma sida får man se den exklusiva video som spelades in för låten. Detta är det enda stället där låten kommer att släppas.

För tillfället är bandet ute på en omfattande Europa-turné där de besöker bland annat Roskilde-festivalen och Stockholm den 9 juli på Sonisphere-festivalen tillsammans med Slipknot.

Senaste studio-albumet ”Crack The Skye” släpptes 2009 och fick stående ovationer från världspressen, Aftonbladet kallade den för ett äkta mästerverk och Expressen beskrev den med orden vackert, fascinerande och inbjudande.

Scroll to Top