Massor med nya funktioner på Spotify

spotify-logoIdag lanserade musiktjänsten Spotify en ny version (0.4.3) av sin programvara och det är inte vilken version som helst. Detta är den största enskilda uppdateringen sedan tjänsten lanserades i slutet av 2008.

Den största nyheten är en rad sociala funktioner som bygger runt en helt redigerbar musikprofil där man kan publicera spellistor, favoritartister och favoritlåtar så att alla kan se dessa. Tjänsten har även kopplats samman med Facebook så att man snabbt och enkelt kan lägga till sina vänners profiler.

Nästa nyhet är ett utbyggt musikbibliotek där man kan kombinera sitt eget musikbibliotek i datorn med det som finns hos Spotify.

Totalt är det ett drygt dussin nya funktioner och förbättringar som inkluderas i den nya versionen av Spotify. Dessa presenteras kortfattat i videon nedan.

Den nya versionen kommer att laddas ner automatiskt inom några dagar till en vecka när du öppnar din Spotify-installation. Kan du inte vänta till dess så kan du köra installeringen på Spotifys hemsida på nytt.

Scroll to Top