Maskinens EPA krossas av en pansarvagn

Av Redaktionen
Dec 14th, 2012
0 Kommentarer
394 Views

Häromveckan gav Maskinen sina fans möjlighet att avgöra ödet för sin kära EPA-traktor. EPAn har varit en trogen tjänare under 2012 och följt med Maskinen i alla officiella sammanhang men då det var dags att pensionera den svart och guld-färgade traktorn utlyste Maskinen en omröstning bland fansen – skulle EPAn skänkas till välgörenhet eller förstöras av en pansarvagn? Nu är rösterna räknade.

Maskinen konstaterar att deras fans är “hjärtlösa som föredrar action framför rent vatten” men duon respekterar ändå demokratin och gör därför slut på den lilla EPAn med hjälp av en elva ton tung pansarvagn.

Se hela spektaklet här

Eftersom Maskinen alltid bryr sig om sin omvärld, även om de böjer sig för folkets röst, har man beslutat att auktionera ut det sista som finns kvar av EPAn – vänster dörr, komplett med Maskinen-logga, på SRs och SVTs Musikhjälpen. Tillsammans med en limiterad Maskinen-jacka (känd från omslaget till senaste albumet “Framgång & Efterfrågan”).

Och som kronan på verket offentliggör Maskinen idag att dom är klara för Peace & Love-festivalen och det firar dom med att komplettera auktionen med två VIP-biljetter och en träff med duon.

Du hittar auktionen här

Kommentering är stängd