Maskinen och Witchcraft till Peace & Love

Högt önskade Maskinen, kometerna Stiftelsen och Noonie Bao är nu klara. Även doom metalbandet Witchcraft och det ytterst dansanta klezmerbandet Räfven ansluter. Till förmån för Musikhjälpen så ger Peace & Love och Maskinen även bort ett stort Maskinen-paket som auktioneras ut. Peace & Love pågår den 25 – 29 juni 2013.

Till förmån för Musikhjälpen så ger Peace & Love och Maskinen ut ett stort Maskinen-paket innehållande: 1 st epatraktordörr med Maskinens logo, 1 st signerad Maskinen-jacka, 2 st festivalpass + camping inklusive VIP/Eden samt en träff med Maskinen i Borlänge under Peace & Love 2013. Auktionen slutar den 16:e december kl 17.45

Auktionen finns här

Artisterna i dagens släpp:
-Maskinen
-Stiftelsen
-Witchcraft
-Räfven
-Noonie Bao

Maskinen besökte Peace & Love senast 2011 och bjöd på en massiv dansexplosion som uppskattades högt av en euforisk publik. De var en av det årets största höjdpunkter för många. I sommar är det dags igen när de gör ett av sina få utvalda gig på Peace & Love.

Stiftelsen har nått stora framgångar i år med låten ”Vart jag än går”. Sverigetopplistan, digilistan och svensktoppen är bara några ärofyllda listor som Ångebandet har toppat under sin intensiva höst då debutalbumet Ljungaverk släpptes.

Witchcraft är Örebros giganter inom doom metal. När Magnus Pelander startade Witchcraft 2000 gjorde han det för att spela in ett hyllningsalbum till Pentagram och Roky Erickson men det utvecklades till något mer än så. Under 2012 släppte de sitt senaste 70-talsdoftande album Legend via Nuclear Blast Records.

Räfven har kallats det ultimata festivalbandet och gruppen som det är omöjligt att stå still till. Räfvens extremdansanta klezmer är någonting utöver det vanliga. Oftast är det ett drag i över 180 knyck där östeuropeisk folkmusik blandas med mer moderna toner.

Noonie Bao stod för en av årets mest omtalade debuter med albumet I am Noonie Bao. Som låtskrivare har det snackats länge om Noonie, och som debuterande skivartist var förväntningarna höga. Självklart levde plattan, som tog fem år att färdigställa, upp till alla förväntningar och lite därtill.

Scroll to Top