Maryjet släpper ny singel

Maryjet - Mariette Hansson - släpper ny singelDen 19 september finns singeln ”Forever” tillgänglig för hennes fans och hela svenska folket. Mariette Hansson släpper ”Forever” under sitt redan etablerade artistnamn MARYJET och från hennes egna skivbolag Solid Union Productions. Denna gång i samarbete med Talent & Brands Scandinavia AB och distribuerad av Warner Music Sweden AB.

Vi minns tydligast Mariette Hansson från idolsäsongen 2009 där hennes sång och utstrålning tog henne ända till fjärde plats. Den jordnära halmstadstjejen var en fullfjädrad artist redan innan idol och hade redan året innan släppt albumet ”In This skin” från Solid Union Productions.

MARYJET har sedan idolsäsongen 2009 turnerat Sverige, men i höstas var det dags att hänga av sig elgitarren och gå in i en skrivprocess för att skapa ny musik.

Hennes första singel Forever kom till genom ett samarbete med Torbjörn Månsson, musiker och låtskrivare från Halmstad. Forever är en underbar Pop/indie låt med skönt sväng och är producerat av Povel Olsson, medlem i bandet The Concept och även Robyns trummis, tillsammans med topproducenterna Christian Falk och Ollie Olsson.

Efter en lång turnéperiod var det skönt att gå in i studion och börja realisera all musik jag har inom mig ända sedan min tid i Idol. Jag har alltid levt för musik och att få skapa musik på mina egna villkor. Att vara låtskrivare, artist och driva mitt eget skivbolag är en utmaning, men är samtidigt enormt inspirerande och givande. Låten ”Forever” kommer direkt från mitt hjärta och jag känner mig stolt och lycklig över slutresultatet, säger MARYJET.

Tillsammans med låten släpps också en musikvideo som skapats av den kanadensiska filmfotografen Alana Da Silva (Vinga land & Overhead Compartment).

Rulla till toppen